Sunday, 21 January 1900

   1985-ben végeztem a bajai Eötvös József Tanítóképző Főiskolán. Pályakezdőként vidéken dolgoztam pedagógusként, ezután Baján napközis tanító, majd osztályfőnök lettem. Több mint 30 éves pályám során sok tapasztalatot szereztem a 6-10 éves gyerekek oktatása, nevelése terén, emellett számos továbbképzésen is részt vettem, hogy lépést tartsak az új pedagógiai módszerekkel.
 

   Osztályomat 1. osztálytól kísérem 4. osztályig osztályfőnökként. Jelenleg 4. osztályban tanítok matematikát, magyar nyelv és irodalmat, környezetismeretet, technikát és rajzot valamint az 5. évfolyamon testnevelést.


   Munkám során fontosnak tartom a tanulók motiválását. Igyekszem érdekes, változatos órákat tartani, ezért a tanulók cselekvését célzó módszereket alkalmazok. Célom nem csak az, hogy diákjaim minél többet tudjanak, hanem az is, hogy kibontakoztathassák tehetségüket, akár a sport, akár a zene, vagy más művészeti ágak terén is. A tanulókat munkájuk során buzdítom, nagyra értékelem az erőfeszítésüket, a próbálkozást is.


   Osztályom számára iskolán belül és kívül is közös tevékenységeket szervezek, hogy közösségi élményekhez jussanak, jobban megismerjék egymást és önmagukat.
Szabadidőmben sportolok, hobbim a futás. Számos félmaratonon és ultra távú versenyen vettem már részt. Saját példámon keresztül is igyekszem tanulóim figyelmét az egészséges életmód és a rendszeres testmozgás szeretetére fordítani.

 

   Szeretettel várom az Önök gyermekét is az ÉZI leendő első osztályába.