Köszöntő

Sunday, 21 January 1900

Beszámoló a Fenyőfa Kupáról

 

2013. december 9-11. között került megrendezésre a Fenyőfa Kupa, melyen bajai és környékbeli iskolások mérték össze futball tudásukat. A tornát a Sugovica Sportiskola rendezte.

 

December 9-én a IV. korcsoportosok mérkőztek meg egymással. A korcsoportban a következő iskolák neveztek: Sugovica Sportiskola, Újváros, Szent László ÁMK, Szentistváni ÁMK, MNÁMK, Sükösd, Szeremle, Vaskút.

A Szent László ÁMK csapata ezüstérmet szerzett. A csapat tagjai: Kammermann Bertalan, Bátor Kristóf, Juhász Márkó, Schaffer Ádám, Geresdi Bence, Berberovics Patrik, Rimóczy Dávid, Kenéz Róbert, Dobos Martin, Wackler Zoltán és Zsuffa Ádám, aki 17 góllal  a gólkirályi címet is megszerezte.

 

December 10-én az I. és a II.  korcsoport mérkőzései kerültek megrendezésre. Az I. korcsoportban indult a Sugovica Sportiskola  A és B csapata, a Szent László ÁMK, az Újváros, a Gyakorló Általános Iskola és Szeremle csapata. A Szent László ÁMK csapata ezüstérmes lett. A csapat tagjai: Takács Kristóf, Dóra Nimród, Doszkocs Dániel, Rockenstein Erik, Inotai Csanád és Almási Balázs, aki a legjobb játékosnak járó trófeát is megszerezte.

A II. korcsoportban a következő iskolák indultak: Sugovica Sportiskola A és B csapata, MNÁMK, Szentistváni ÁMK, Szent László ÁMK, Újváros, Gyakorló, Szeremle. A Szent László ÁMK csapata az 5. helyen végzett. A csapat tagjai: Pozsonyi Márton, Lépi Krisztián, Bencze András, Alföldi Attila, Gyetvai Ákos, Csáki-Felső Krisztián, Takács Gergő, Luspay Balázs.

 

December 11-én a III. korcsoport tornája került megrendezésre. A korcsoportban a következő iskolák indultak: Sugovica Sportiskola, MNÁMK, Szent László ÁMK, Szentistváni ÁMK, Újváros, Gyakorló Általános Iskola, Sükösd, Szeremle.

Iskolánk csapata ezüstérmet szerzett. A csapat tagjai: Rimóczy Dávid, Schafffer Ádám, Riczmann Dorián, Luspay Balázs, Almási Ádám és Jánosi Péter, aki 11 góllal gólkirályi címet szerzett.

 

Nagyon örülök, hogy mind a négy csapat szépen szerepelt a tornán, remélem, hogy a tavaszi tornákon is ilyen eredményesek leszünk.

 

Jánosi László