Szent László ÁMK

Lukin László Ének-zenei Általános Iskolája és

Alapfokú Művészeti Iskolája

Nyílt tanítási napok

2020. január 31-én pénteken egy újabb élményekben gazdag ovis foglalkozásra került sor az ÉZI-ben. Egy igazi tavaszi, nyári horgászkalandra invitáltuk a kicsiket, amellyel sikerült előcsalogatnunk a jó időt egész hétvégére.
A szülőket és a gyerekeket ismét egy hangszerbemutató várt. Az AMI zenepedagógusai közül Wolfártné Tóth Mária fuvolával varázsolta el az érdeklődőket, Kovács Lajos a Spongyabob kockanadrág című meséből ismert Tunyacsáp híres-neves hangszerét, a klarinétot hozta el a gyerekeknek, Kubán Lóránd Tanár Úr hegedűivel szólaltatott meg ismert gyermekdalokat, Szöllősi Kristóf pedig gitáron játszott a gyermekek kedvére az egész foglalkozás alatt.
A hangszeres bemutató után a leendő első osztályos tanító néni, Vicus néni hívta a kicsiket egy vidám feladatra, amelyen megtapasztalhatták a gyerekek a halfogás örömeit.
Emellett homokvár építése, motorcsónakázás, úszás, búvárkodás és a Halőr és a cicái játék várta a gyerekeket.
A közös délután lezárásaként kókuszgolyót – etetőanyagot – készítettünk közösen, amelyből minden kis halacskának bőven jutott.

?

2020. február 26-án Vicus néni egy izgalmas mesével és annak feldolgozására, 27-én pedig egy környezetismereti foglalkozásra várja szeretettel az érdeklődő ovisokat és szüleiket a nyílt tanítási napokon.