Szent László ÁMK

Lukin László Ének-zenei Általános Iskolája és

Alapfokú Művészeti Iskolája

Digitális oktatás

KEDVES DIÁKJAINK!

Azzal kezdem, hogy 1-2 nap türelmet, higgadtságot kérek Tőletek addig, amíg kitaláljuk, hogyan legyen tovább. Tanáraitok azon dolgoznak, hogy a kialakult rendkívüli helyzetre legyen megoldás. Lesz megoldás ?
Ezt az online távoktatást ne úgy képzeljétek el, hogy napi 6-7 órában ott ülnek a tanárok a webkamera előtt és órát tartanak, Ti pedig érdeklődéssel nézitek! Nem így lesz. Kezdetben feladatokat, projekteket, segédanyagokat, oktató videókat fogtok kapni tőlünk, de azért természetesen lesz online bejelentkezés is. Talán ezt várjátok a leginkább, mert ilyen még tényleg nem volt. ?

Addig is, amíg a technikai feltételek megvalósulnak, illetve mi is belejövünk ezekbe az új módszerekbe, segítsetek Ti is nekünk. Adjatok ötleteket, tippeket, hogyan lehetne ezt még jobban csinálni. Ebben a digitális világban Ti sokkal otthonosabban mozogtok. Én bízom Bennetek és bízom magunkban, illetve abban, hogy együtt, közösen megoldjuk ezt is és túl leszünk rajta, sikeresen. Tudom, hogy tanulni fogtok, elvégzitek a feladatokat, hallgattok ránk, ahogy eddig is. ?
Ami most mindennél fontosabb: ezeket a napokat, heteket ne úgy éld meg, hogy hurrá nincs suli, mehetek bármikor bárhova. Most az egyszer: mindenki maradjon otthon, családi körben, biztonságban! Ne ugorj le a haverokkal a térre „bandázni”, barátaiddal a kapcsolatot a közösségi oldalakon tartsd! Most az egyszer nem szólunk Rád, hogy „Ne lógj állandóan a facebook-on!” Vigyázz inkább a kistesóra, segíts a házimunkában, vásárolj be a mamának, olvass el egy valódi újságot vagy könyvet…, ugye nem kell folytatnom.
A közös érdek most ezt kívánja, még akkor is, ha ez nagyon nehezetekre esik. Viselkedjetek igazi Szentlászlós diákként, akik felelősséggel megértik és átérzik ennek a fontosságát. Ha csak virtuálisan is, de mellettetek vagyunk, ahogy Ti is mellettünk, hogy segítsük, támogassuk és bátorítsuk egymást.

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

Köszönettel: Hajdók Róbert igazgató