Szent László ÁMK

Lukin László Ének-zenei Általános Iskolája és

Alapfokú Művészeti Iskolája

Beiratkozás a 2020/2021. tanévre

Tisztelt Szülők!

A 2020/2021. tanévre történő iskolai beiratkozás helyi rendjét az emberi erőforrások miniszterének 7/2020. (III.25.) határozata alapján az alábbiakban szervezzük meg.

A beiratkozás elsődlegesen az iskola által létrehozott online felületen keresztül történik. Az űrlap kitöltése a rendeletnek megfelelő szándéknyilatkozatnak minősül. Az űrlap kitöltése a következő linkre való kattintással kezdhető meg, mely után a kitöltött űrlap válaszairól a megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk.


Az űrlap kitöltésére április 17-ig van lehetőség. Az űrlapon többek között a gyermek oktatási azonosítójára is szükség lesz, melyről tájékoztatást a gyermek óvodája által kérhetnek.

Természetesen indokolt esetben – a szigorú higiéniai előírásokat betartva – személyesügyintézésre is lehetőséget biztosítunk, melyre telefonon kell előzetesen időpontot egyeztetni az iskolatitkárral 8 és 19 óra között (Almádiné Radics Erika 70/332-1237).

A beiratkozáshoz szükséges iratok személyes bemutatására a 2020/2021. tanév első napján kerül sor.

A jelentkezés menete:

  1. Jelentkezni április 6-tól legkésőbb április 17-ig lehetséges. Ezután megállapítjuk a felvehető tanulók létszámát, majd a felvételükről az intézményvezető döntést hoz. A felvételről az intézmény legkésőbb április 21-ig tájékoztatja a szülőket, hogy ezzel lehetőséget biztosítsunk az esetlegesen elutasító határozatot kapott szülőknek a más iskolába történő határidőn belüli jelentkezésre.
  2. 2020 szeptember első tanítási napján fogjuk bekérni majd a beiratkozáshoz elengedhetetlenül szükséges dokumentumokat, melyek a következők:
  • gyermek születési anyakönyvi kivonatának másolata,
  • igazolás a gyermek oltásairól (orvos nyomtatja vagy az egészségügyi kiskönyvből másolható-a másolatra kérjük a gyermek nevét ráírni)
  • az 5 éves orvosi státuszvizsgálati lap: Adatlap a fejlődési szint megítéléséhez az iskolai felkészítés elősegítésére
  • iskola-egészségügyi kérdőív
  • nyilatkozat a gyermek felügyeleti jogának gyakorlásáról
  • a Szakértői Bizottságtól kapott szakértői vélemény másolata SNI, BTMN esetében.
  • GDPR nyilatkozat.
  1. A diákigazolványok igénylésének módjáról az iskolatitkártól kérhetnek tájékoztatást a fent megadott telefonszámon, vagy e-mailben lukin@sztlaszlo.hu .

Szíves megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük!

Baja, 2020. április 02.

Gőbl Zoltánné
intézményegység-vezető