Szent László ÁMK

Lukin László Ének-zenei Általános Iskolája és

Alapfokú Művészeti Iskolája

Beiratkozás

Beiratkozás a 2020/2021-es tanévre

2021. április 15-én és április 16-án

Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek!

Idén, a tavalyi évhez hasonlóan – járványhelyzetre való tekintettel – a beiratkozásra, legnagyobb sajnálatunkra, személyes találkozás nélkül kerül sor.

Beiratkozni online módon egy adatlap kitöltésével lehet. Kérjük, hogy a fent megadott időpontokban, április 15-én vagy április 16-án a következő online felületen töltsék ki a kért adatokat!

Beiratkozási űrlap>>

 (A fenti beiratkozási űrlap csak 2021. április 15-én és 16-án tölthető ki!)

Az űrlap kitöltéséhez a következő adatokra lesz szükség: a gyermek neve, születési helye, ideje, szülők neve (a gyermek születési anyakönyvi kivonata alapján), telefonszáma, e-mail címe, gondviselő neve, édesanya viselt neve, lakcím, a gyermek oktatási azonosító száma (e-menza rendszerből vagy óvodától tudják megkapni) TAJ száma, jelenlegi óvodája, vallás megjelölése, ami a hittan csoportba soroláshoz szükséges , napközi, illetve étkezési igény jelölése. Az étkezésnél két választási lehetőség van. Vagy csak ebédet, vagy tízórait, ebédet és uzsonnát lehet igényelni. Természetesen a napközi és étkezési igény tájékozódó jellegű felmérés, amit szeptember első tanítási napjáig bármikor lehet módosítani.

Az űrlap kitöltésével megtörténik a beiratkozás. Kérjük, hogy beíratási szándékát a személyes találkozás hiánya és néhány információ/adat pontosítása miatt telefonon is megerősíteni szíveskedjék ezen a két napon 8 és 17 óra között a következő telefonszámon: +36 70 33 85 190 (Gőbl Zoltánné Anna néni) vagy +36 20 38 76 109 (Radics Erika iskolatitkár). Amennyiben bármilyen kérdése lenne, segítségre, információra lenne szüksége, a fent megadott telefonszámokon érdeklődhet akár a beiratkozást megelőzően is.

A 19/2021. EMMI határozat alapján a beiratkozáshoz szükséges iratok, dokumentumok bemutatására, kitöltésére a 2021/2022. tanítási év első napján kerül sor.

A következő dokumentumokat kell majd akkor kitölteniük (a dokumentumokat az iskolától fogják megkapni):

Szándéknyilatkozat,

Nyilatkozat a gyermek felügyeleti jogának gyakorlásáról,

Iskola-egészségügyi kérdőív.

Ezen kívül szükség lesz még a következő iratokra/másolatokra, amit Önöknek kell hozni:

a gyermek születési anyakönyvi kivonatának másolatára,

a gyermek oltásairól szóló igazolásra (orvos nyomtatja vagy az egészségügyi kiskönyvből másolható),

az 5 éves orvosi státuszvizsgálati lapra (Adatlap a fejlődési szint megítéléséhez az iskolai felkészítés elősegítésére),

illetve a Szakértői Bizottságtól kapott szakértői vélemény másolatára SNI vagy BTMN esetében.

A diákigazolvány igénylésének menete:

 Diákigazolvány igénylése >>

A különböző védőnői információk a szülők tájékoztatását szolgálják:

Védőnői bemutatkozásTestnevelés besorolásGyógyszeradásról szóló tájékoztató

Szeretettel várjuk Önöket és gyermekeiket az ÉZI-ben, ahol az éneklés és zenélés öröme alapozza meg a mindennapok hangulatát!