Szent László ÁMK

Lukin László Ének-zenei Általános Iskolája és

Alapfokú Művészeti Iskolája

Beiratkozás

Beiratkozás a 2020/2021-es tanévre

2021. április 15-én és április 16-án

Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek!

Idén, a tavalyi évhez hasonlóan – járványhelyzetre való tekintettel – a beiratkozásra, legnagyobb sajnálatunkra, személyes találkozás nélkül kerül sor.

Beiratkozni online módon egy adatlap kitöltésével lehet. Kérjük, hogy a fent megadott időpontokban, április 15-én vagy április 16-án a következő online felületen töltsék ki a kért adatokat!

Beiratkozási űrlap>>

 (A fenti beiratkozási űrlap csak 2021. április 15-én és 16-án tölthető ki!)

Az űrlap kitöltéséhez a következő adatokra lesz szükség: a gyermek neve, születési helye, ideje, szülők neve (a gyermek születési anyakönyvi kivonata alapján), telefonszáma, e-mail címe, gondviselő neve, édesanya viselt neve, lakcím, a gyermek oktatási azonosító száma (e-menza rendszerből vagy óvodától tudják megkapni) TAJ száma, jelenlegi óvodája, vallás megjelölése, ami a hittan csoportba soroláshoz szükséges , napközi, illetve étkezési igény jelölése. Az étkezésnél két választási lehetőség van. Vagy csak ebédet, vagy tízórait, ebédet és uzsonnát lehet igényelni. Természetesen a napközi és étkezési igény tájékozódó jellegű felmérés, amit szeptember első tanítási napjáig bármikor lehet módosítani.

Az űrlap kitöltésével megtörténik a beiratkozás. Kérjük, hogy beíratási szándékát a személyes találkozás hiánya és néhány információ/adat pontosítása miatt telefonon is megerősíteni szíveskedjék ezen a két napon 8 és 17 óra között a következő telefonszámon: +36 70 33 85 190 (Gőbl Zoltánné Anna néni) vagy +36 20 38 76 109 (Radics Erika iskolatitkár). Amennyiben bármilyen kérdése lenne, segítségre, információra lenne szüksége, a fent megadott telefonszámokon érdeklődhet akár a beiratkozást megelőzően is.

A 19/2021. EMMI határozat alapján a beiratkozáshoz szükséges iratok, dokumentumok bemutatására, kitöltésére a 2021/2022. tanítási év első napján kerül sor.

A következő dokumentumokat kell majd akkor kitölteniük (a dokumentumokat az iskolától fogják megkapni):

Szándéknyilatkozat,

Nyilatkozat a gyermek felügyeleti jogának gyakorlásáról,

Iskola-egészségügyi kérdőív.

Ezen kívül szükség lesz még a következő iratokra/másolatokra, amit Önöknek kell hozni:

a gyermek születési anyakönyvi kivonatának másolatára,

a gyermek oltásairól szóló igazolásra (orvos nyomtatja vagy az egészségügyi kiskönyvből másolható),

az 5 éves orvosi státuszvizsgálati lapra (Adatlap a fejlődési szint megítéléséhez az iskolai felkészítés elősegítésére),

illetve a Szakértői Bizottságtól kapott szakértői vélemény másolatára SNI vagy BTMN esetében.

A diákigazolvány igénylésének menete:

  1. A fényképet az okmányirodában kell elkészíttetni, a gyermek alábbi iratait kérhetik:

a. Születési anyakönyvi kivonat és lakcímkártya vagy
b. egyéb érvényes személyazonosító okmány (személyi igazolvány, útlevél, jogosítvány) és lakcímkártya.

  1. Az okmányirodában kapott adatlapot az általános iskolai titkárságra kell leadni (Radics Erika, Baja, Táncsics Mihály utca 12).
    A fennálló helyzetre való tekintettel a fent említett adatlapot 2021. szeptember első hetében kell csak behozni az irodába. Amennyiben az oktatási hivataltól más tájékoztatást kapunk, értesíteni fogjuk Önöket.
    Ha szükségük van ideiglenes diákigazolványra, akkor jelezzék az lukin@sztlaszlo.hu email címen.

A különböző védőnői információk a szülők tájékoztatását szolgálják:

Védőnői bemutatkozásTestnevelés besorolásGyógyszeradásról szóló tájékoztató

Szeretettel várjuk Önöket és gyermekeiket az ÉZI-ben, ahol az éneklés és zenélés öröme alapozza meg a mindennapok hangulatát!