Szent László ÁMK

Lukin László Ének-zenei Általános Iskolája és

Alapfokú Művészeti Iskolája

SZMK

AZ ÉZI hagyományainak megfelelően a szülői munkaközösség tagjai minden évben aktívan részt vesznek az iskola életében: ősszel a szüreti bál, február végén a farsangi bál során biztosítják a büfét, csomagolják a tombolákat, árulják a tombolajegyeket. Az intézménybe járó gyerekek szülei segítik a munkájukat: szendvics alapanyagot, tombolatárgyakat, süteményeket küldenek az iskolába.
A bálok bevétele minden évben a szülői munkaközösség pénztárát gazdagítja. A Covid miatt elmaradt közös bálokat ebben a tanévben a szokásosnál is nagyobb készüléssel, lelkesedéssel pótoltuk, a szülők aktív részvétele magasan meghaladta a korábbi évekét, így a bevételek is jelentősek voltak.
Ebből a pénzből a szülői munkaközösség tagjai közel 550 ezer forint értékű informatikai eszközt vásároltak a tanulók számára, hogy lehetőséget kapjanak digitális ismereteik bővítésére. Emellett pingpongütőkkel egészítették ki az ajándékot.
Köszönjük a szülők kitartó, önzetlen segítségét és örülünk, hogy hozzájárulhatunk ahhoz, hogy gyermekeink játékosan, modern informatikai eszközökkel gazdagíthassák ismereteiket és köszönjük az intézményben tanító pedagógusok munkáját is, akik megteremtik a lehetőséget az új eszközök használatára.

A Szülői Munkaközösség nevében: Kleiszné Kincses Szilvia