Szent László ÁMK

Lukin László Ének-zenei Általános Iskolája és

Alapfokú Művészeti Iskolája

Gőbl Zoltánné

Intézményegység-vezető

Gőbl Zoltánné, lánykori nevemen Fazekas Anna vagyok, jelenleg ennek az intézményegységnek a vezetője.

Pályafutásom 1977-ben kezdődött, amikor még csak 6 éves voltam, de elhatároztam, hogy pedagógus leszek. Az engem tanító-nevelő felnőttek munkáját nagy odaadással figyeltem, igyekeztem mindent ellesni, ami pozitív érzéseket és tudást adott számomra.
A pálya iránti vonzalmam az idő múlásával egyre erősödött, így eredeti elképzelésemen még 18 éves koromban sem változtattam, ezért érettségi után elvégeztem a tanítóképző főiskolát. Ezután a következő 25 év a munka és a gyermekvállalás mellett további iskolák, képzések végzésével telt el. Tanárképző főiskola, informatikai tudásom bővítése, szakvizsga és mesterpedagógusi kihívások vártak rám az általános szakmai képzéseken túl.

Szűnni nem akaró kíváncsiságom és tudásvágyam hajtott és hajt a ami napig, hogy a rám bízott diákokkal ne csak lelkesen, hanem minél nagyobb szaktudással is tudjak foglalkozni.
A kezdetektől osztályfőnöki feladatokat láttam el, aminek hozadéka olyan emberi kapcsolatok, barátságok születése lett, amit tanítványaimmal és szüleikkel élhettem át. Sokukkal a mai napig tartom a kapcsolatot, és büszkeséggel tölt el, amikor diplomaszerzésekről, doktori védésekről, művészi sikerekről, házasságokról, gyermekszületésekről kapok hírt, némely eseményre pedig meghívót is.
Folyamatosan tanulni, jól dolgozni nem tudtam volna, ha nem lennének mellettem a családom és a barátaim, akik nem csak szavakkal, hanem tettekkel is támogatnak, segítenek a mindennapokban.

Jelenlegi feladatom a nevelés és oktatás mellett az intézményegység irányítása, amelyben támogatnak remek kollégáim, az intézményvezetőm és vezetőtársaim, a jó szülői- és diákgárda.
Az elkövetkező időszakban szeretném megőrizni az iskola zenei hagyományait, valamint a korszerű oktatási módszereket és a hagyományos értékeket ötvözni, hogy intézményegységünk továbbra is meghatározó legyen Baja város iskolái között.
Ezt igyekszem tapasztalatommal, tudásommal segíteni nap, mint nap.