Szent László ÁMK

Lukin László Ének-zenei Általános Iskolája és

Alapfokú Művészeti Iskolája

Kelle Éva

Tanító

1985-ben végeztem a bajai Eötvös József Tanítóképző Főiskolán. Pályám során dolgoztam nevelőtanárként állami gondozott gyermekek otthonában és napközi otthonos tanítóként is.

1999 óta alsó tagozatos osztályfőnök vagyok a Lukin László Ének-Zenei Általános Iskolában. Első osztálytól negyedikig, nagy felmenő rendszerben foglalkozom a tanulókkal.
A tanított tantárgyaim: magyar nyelv és irodalom, matematika, környezetismeret, rajz, technika, testnevelés.

Minden igyekezetemmel arra törekszem, hogy a gyerekek bizalmas, biztonságot nyújtó környezetben, személyes odafigyelés mellett fejlődjenek és kapják meg azt a biztos alapot, amelyre a felső tagozatos tanulás építhető. A közös munka során figyelem a tanítványok testi, lelki, szellemi szükségleteit. Gondoskodom róla, hogy ők is fogékonyak legyenek egymás, és a közösség igényeit mutató jelzésekre. Sokféle módon teszem lehetővé, hogy egymást minél több oldalról megismerjék iskolán kívüli alkalmakon is (kirándulás, műsor, osztály buli). Fontosnak tartom, hogy olyan hangulatot teremtsek osztályomban, ahol motiváltan és szorongásmentesen folyhat az oktató-nevelő munka. Ehhez szükséges, hogy a szülőkkel és a kollégákkal nyílt, őszinte viszonyt ápoljunk.

Nagyon családcentrikus vagyok, két felnőtt fiammal igazán harmonikus a kapcsolatom. Szeretek sütni, főzni, sportolni, kirándulni, zenét hallgatni, olvasni. Az egészséges életmód híve vagyok, hobbim a hosszútávfutás.