Szent László ÁMK

Lukin László Ének-zenei Általános Iskolája és

Alapfokú Művészeti Iskolája

Laki János

Zongoratanár

Tanulmányaimat a régi nevén említve a Bajai Ének-Zenei általános Iskolában kezdtem és párhuzamosan a Liszt Ferenc Zeneiskola tanulója voltam Dankó József Tanár Úrnál.

Dankó József kiváló szakmai segítségével felvételt nyertem a Kecskeméti Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakközépiskolába majd a Budapesti Weiner Leó Zeneművészeti Szakközépiskola tanulójaként folytattam tanulmányaimat Kiss Gyula Liszt-díjas Zongoraművész és Löwenberg Dániel kezei alatt.
Ezt követően felvételt nyertem a Pécsi Tudományegyetem előadóművészet-zongora szakára, ahol Holics László Zongoraművész segítségével 2017-ben megszereztem a diplomámat.

Nagyon nagy megtiszteltetés és boldogság számomra, hogy a megszerzett tudásomat, tapasztalataimat, amit nagyon nagy részben ennek az iskolának köszönhetek, ahol jelenleg tanítok, átadhatom és már nem diákként, hanem tanárként léphetek be az iskola kapuin!

Legfőbb pedagógiai célom a zene megszerettetése és a zene iránti alázat kialakítása a gyermekekben és mindenkiben képességeihez mérten kihozni a legjobbat úgy a hangszerkezelésben, zongoratechnikában, mint zenei értelemben, mert ez a három dolog teljes mértékben összefügg!