Szent László ÁMK

Lukin László Ének-zenei Általános Iskolája és

Alapfokú Művészeti Iskolája

Lókiné Elek Adél

Napközis nevelő

Lókiné Elek Adél vagyok. Szeremlén élek férjemmel és két fiúgyermekemmel.

1999-ben végeztem Baján az Eötvös József Tanítóképző Főiskolán általános iskolai tanító szakon és természetismeret műveltség területen. Szakmai fejlődésem érdekében több továbbképzésen is részt vettem és 2021 nyarán elvégeztem Szegeden a Mentálhigiénés Egészségfejlesztő szakvizsgás pedagógus szakot.

16 évig Szeremlén tanítottam az alsó tagozaton fő- és készségtantárgyakat, továbbá a felső tagozaton természetismeretet és etikát. Osztályfőnökként tyúkanyója voltam a rám bízott kisdiákoknak.

A 2020/2021-es tanévtől dolgozok az ÉZI-ben. Jelenleg a 4. osztályosok napközis tanító nénije vagyok. Emellett természettudományt és technikát tanítok az 5. osztályban.

A gyerekekkel jó kapcsolatot ápolok. Foglalkozásaimon őszinte, családias légkört alakítok ki. A napköziben fontosnak tartom a nyugodt, fegyelmezett leckeírást, a házi feladatok pontos elkészítését.   A leckék végeztével szívesen mesélek kis diákjaimnak, igyekszem az olvasást, a könyveket megszerettetni velük. A szabadidőben a közösségi játékokkal próbálom a gyerekek egymásra figyelését, toleranciáját erősíteni. A jó hangulatú klubnapközis foglalkozásokon kreatív, változatos alkotások születnek.

Az osztálytermünk és az iskola dekorációjának tervezésében és kivitelezésében is részt veszek.

Munkámat hivatástudattal, lelkiismeretesen végzem, eredményességéért mindent megteszek. Igyekszem minden gyermekben megkeresni a pozitív tulajdonságokat, s azokat erősíteni.

Vallom, hogy minden gyermek tehetséges valamiben.