Szent László ÁMK

Lukin László Ének-zenei Általános Iskolája és

Alapfokú Művészeti Iskolája

Schneiderné Antóni Zsuzsanna

Magyartanár, drámapedagógus

Schneiderné Antóni Zsuzsanna vagyok. Pedagógus pályámat a Tanítóképző Főiskola elvégzése után napközis tanítóként kezdtem Faddon. Közben magyar nyelv- és irodalom szakon diplomáztam
Szegeden a Juhász Gyula Tanárképző Főiskolán.

1996 óta tanítok Baján ebben az iskolában felső tagozaton magyart. A művészeti iskolánk beindulásakor igény támadt a színjátszás bevezetésére. Ehhez drámapedagógiai végzettséget szereztem a Zsámbéki Katolikus Főiskola drámapedagógiai szakán. Több mint tíz évig vezettem a színjátszó tanszakot. Szívesen alkalmazom az ott tanult módszereket egyéb tanítási óráimon is.

Szívesen segítek a hátrányos helyzetű tanulókon; éveken keresztül nyertem ösztöndíj pályázatot,ezáltal mentorálhattam az arra rászoruló gyermekeket. A tehetséggondozás is szívügyem, ennek köszönhetően gyakran a városi,megyei versenyek dobogós helyein büszkélkedhettünk, sőt két alkalommal az országos helyesírási versenyre is eljutottunk.

Szorgalmasan kutatok és keresek pályázati lehetőségeket, hogy akár iskolám, akár a diákok számára tanulást segítőeszközökhöz juthassunk,illetve kedvező táborozási lehetőséget kínáljunk.